I WALK THE LINE

Købnerkirken kan tilbyde en oplevelse ud over det sædvanlige ‘ud af huset’: ’I walk the line’ er et program bygget op over 13-15 sange fra Johnny Cash’ karriere.

Jan Kaas Henriksen, Kurt Reinhardt Pedersen, Kaare Lassen, Jesper Mølgaard, Jan Bergl og Jan Kornholt – der til daglig synger sammen i Amager gospelkor – har udvalgt de bedste og mest indholdsrige Johnny Cash. Sangene er det primære indhold i et halvanden times program. Mellem sangene vil beretninger fra Johnny Cash’ liv blive fortalt i ord og billeder. Deltagerne kan følge med i det trykte program, teksthæfte og på storskærmen. Programmet er fleksibelt mht. hvilken profil arrangementer skal have: Koncert, musikforedrag, cafe, kulturelt arrangement, gudstjeneste (evt. med nadver).
Fx er det en oplagt mulighed for kirker at invitere mennesker, der ikke kender til hverken det kristne liv eller kirken, og dermed give dem en oplevelse af det centrale i kristendommen på en ikke påtrængende måde. Med lidt god PR er det nemt at gøre et stort publikum interesseret i dette program.

Johnny Cash (1932-2003) blev en af de mest populære sangere i det 20. århundrede. Kendt som ’the man in black’ med den dybe stemme, de enkle sange med vedkommende tekster. Hans kristne tro havde betydning for ham gennem hele livet og især i krise-perioder med skilsmisse og alkohol og stofmisbrug. De personlige kampe og troen på Gud er de centrale emner i Johnny Cash’ sange. Derfor er dette program med hans musik og hans liv en gribende oplevelse for alle der deltager, uanset man er kristen eller ej.

Købnerkirken 6. oktober 2019

Søndag den 6. oktober 2013 var Købnerkirken fyldt til premieren. Reaktionerne fra deltagerne var meget positive.  Siden har vi besøgt 20 forskellige kirker og andre steder rundt omkring i landet. Tre gange har vi været på turné i Jylland. Alle steder har der været fuldt hus.
Vi har i efteråret 2019 udarbejdet en opdateret udgave af showet med enkelte nye sange og nye fortællinger. Vi havde premiere på det opdaterede show i Købnerkirken søndag d. 6. oktober 2019.

Købnerkirken tilbyder at dele ’I walk the line’ med andre. Prisen afhænger af arrangementets karakter. Til den aftalte pris skal lægges udgifter til transport. Ingen af de medvirkende modtager personligt honorar. Prisen dækker derfor kun udgifter til projektet: Fx materialer, teknik, diæter, instrumenter, programmer mv. Vi vil dog gerne have et mindre overskud som vi lader gå til Købnerkirkens lokale og internationale hjælpeprojekter.

Arrangementer 2020:

• Søndag d. 8. marts kl. 19.00 i Lyngby Baptistkirke, Odinsvej 1, 2800 Kgs. Lyngby
  • Fredag d. 27. marts kl. 19.00 i Brande Baptistkirke AFLYST
  • Søndag d. 29. marts kl. 14.00 på Sønderris Skole, Esbjerg AFLYST
  • Torsdag d. 16. april kl. 14.00 Hans Tausens Kirke, Islands Brygge København AFLYST
  • Søndag d. 24. maj kl. 19.00 i Købnerkirken Caféarrangement ‘Ring of fire’
  • Fredag d. 5. juni kl. 14.00 i Foreningshuset Sundholmvej 8, 2300 København S

Kontakt Jan Kornholt 21 49 44 12 eller e-mail: jan@kornholt.dk og hør mærmere om hvordan og hvornår du kan få besøg af ’Johnny Cash’. Lav en aftale i så god tid som muligt.

Opdateret 20. april 2020