‘At leve er at rejse’ – kursus

Livet er at rejse med Jesus

HC Andersen skrev engang: ”At rejse er at leve”. I Købnerkirken gælder også det omvendte: “At leve er at rejse”. Det kristne liv er en rejse som Jesus inviterer dig med på. Alle som siger ja til invitationen bliver en del af et rejsefællesskab = kirken.

Vi kalder det nye kompaktkursus i Købnerkirken for ”At leve er at rejse”. Her vil du lære noget om hvad det vil sige at følge Jesus og at være med i hans fællesskab – kirken. Og det er helt sikkert noget for dig – uanset du bare er nysgerrig og måske intet ved om kirken eller du har været kristen længe og har lyst til at få genopfrisket det vigtigste.

Kurset planlagt i foråret 2020 er desværre aflyst fordi Coronavirus lukkede kirken. Vi forventer at næste kursus gennemføres i efteråret 2020.

Emner og datoer:

JESUS – Hvem er han og hvad har han at byde på?
Torsdag 19. marts kl. 18.30-19.30 AFLYST

TROEN – Hvad er tro egentlig? Hvordan kan jeg tro? Og på hvad?
Torsdag 26. marts kl. 18.30-19.30 AFLYST

KIRKEN  – Hvad er kirken og hvad skal jeg med den?
Torsdag 2. april kl. 18.30-19.30 AFLYST