Alle aktiviteter aflyses frem til og med 31. januar

På baggrund af de seneste udmeldinger og tal fra myndighederne har menighedsrådet besluttet at forlænge aflysningen af alle aktiviteter i Købnerkirken til og med 31. januar.

Der er på nuværende tidspunkt ikke kommet nye retningslinjer for kirker og trossamfund efter gårsdagens pressemøde, men som i december da vi valgte at aflyse gudstjenester henover jul, har vi på baggrund af nøje overvejelser besluttet, at vi ikke kan stå inde for at mødes i kirken med den risiko det indebærer. Det er stadig menighedsrådets første og vigtigste prioritet at vi passer på hinanden og alle der kommer i vores kirke og fællesskab.

Det er et stort afsavn at vi ikke kan mødes til gudstjeneste og fællesskab, og vi håber at vi snart kan mødes under de forhold vi kender fra efteråret. Indtal da vil vi bestræbe os på at der hver søndag er gudstjenesteoplæg eller lignende, som der har været henover jul og som vi kender fra foråret.

Hilsen menighedsrådet