Alle aktiviteter aflyses frem til og med 3. januar

Efter mange grundige overvejelser og diskussioner, har menighedsrådet besluttet at aflyse alle aktiviteter i Købnerkirken frem til og med d. 3. januar pga. den nuværende coronasituation i hovedstadsområdet.

Selvom vi gerne må mødes til gudstjeneste med de seneste udmeldte retningslinjer, mener vi som menighedsråd, at der er forskel på hvad vi må og hvad vi bør, og at vi som menighed bør tage ansvaret på os og sikre, at en gudstjeneste i Købnerkirken ikke bliver et supersprederevent.

Det er ikke en beslutning vi har tager med lethed, og vi håber at alle har forståelse for, at vores første og vigtigste prioritet i dette har været at passe på hinanden og alle der kommer i vores kirke.

Vi arbejder på at der søndage og juleaften vil være en lille ting på hjemmesiden, der ikke kan være en erstatning for at mødes og fejre julens højtider, men som kan minde os om, at Købnerkirkens fællesskab er der hvor vi hver især er.

Hilsen menighedsrådet