Mangler du et midlertidigt sted at bo i København?

– Og vil du i den forbindelse udføre et stykke frivilligt arbejde i Købnerkirken på Amager?

Vi har en ledig lejlighed på 118 m2, frem til d. 1/8 2021, med mulighed for forlængelse.

Lejligheden er beliggende i ’Købnerhus’ på adressen Lærdalsgade 5-7, 4. sal. Lejligheden har 3 værelser, 2 stuer en suite, nyt køkken og fem altaner. Huslejen er på 10.078 kr. pr. mdr. + a conto varme 800kr. Der betales ved indflytning et depositum på 10.078 svarende til 1 mdr. husleje.

I Købnerkirken har vi en vision om at anvende ’Købnerhus’ som en ressource for kirken, ved, at beboerne bidrager aktivt til kirkens arbejde. Der vil derfor til boligerne være knyttet en ansættelsesaftale som frivillig medarbejder i Købnerkirkens fællesskab på ca. 4 timer om ugen undtaget juli måned.

Vi søger til denne lejlighed medarbejdere, der har erfaring med at organisere frivilligt arbejde, særligt i relation til fællesspisningsarrangementer. Da det er uvist pga. Corona, hvornår en sådan aktivitet kan gennemføres, vil opgaven udover afdækning af regler og lovgivning forbundet hermed, dreje sig om koordinering af frivillige i kirken samt en søndag om mdr. at indgå i kirkens Corona-beredskab, med stoleopsætning/afspritning.

Hvis du er interesseret i at høre mere om lejligheden og Købnerkirkens arbejde, så skriv en mail med dine spørgsmål og kontaktoplysninger og så vender vi tilbage pr. mail eller telefon. Da vi alle arbejder frivilligt, vil vi primært have mulighed for at ringe tilbage om aftenen.

Fremvisning af lejligheden vil på grund af Corona kun være mulig for de ansøgere, der udvælges til samtale og vil ske i forbindelse hermed d. 29. november. Vi vil i umiddelbar forlængelse af samtalerne og senest mandag d. 30. november svare ansøgerne. Den valgte kandidat kan få overdraget nøgler til lejligheden med det samme.

Ansøgninger og spørgsmål sendes til: koebnerhus@gmail.com. Ansøgningsfristen er d. 21. november 2020 kl. 20.00.

1 thought on “Mangler du et midlertidigt sted at bo i København?

1. Pingback: Lejlighed til leje på Amager | Baptistkirken i Danmark