To ledige boliger til frivillige medarbejdere

Den ene lejlighed er ledig pr. 1. juli 2020 og beliggende i ’Købnerhus’ på adressen Lærdalsgade 5, 3.th. København S. Lejligheden har to værelser, nyt køkken og tre altaner og et samlet boligareal på 52 m2. Huslejen er på 5.160 kr. pr. måned + a conto varme 500 kr. Der betales ved indflytningen et depositum på 15.480 kr. svarende til tre måneders husleje.

Den anden lejlighed er ledig pr. 1.august 2020 og beliggende i ’Købnerhus’ på adressen Lærdalsgade 7, 3.tv. København S. Lejligheden tre værelser, nyt køkken og en altan og et samlet boligareal på 71 m2. Huslejen er på 4.835 kr. pr. måned + a conto varme 700 kr. Der betales ved indflytningen et depositum på 14.505 kr. svarende til tre måneders husleje.

Vil du bo her og være med i Købnerkirkens fællesskab?

I Købnerkirken har vi en vision om at anvende ’Købnerhus’ som en ressource for kirken, ved, at beboerne bidrager aktivt til kirkens arbejde. Der vil derfor til boligerne være knyttet en ansættelsesaftale som frivillig medarbejder i Købnerkirkens fællesskab på ca. 4 timer om ugen undtaget juli måned.

Vi søger til disse lejligheder medarbejdere der enten kan være med i Kirkens børneaktiviteter primært om søndagen eller medarbejdere til praktiske opgaver i kirkebygningen og i Købnerhus. Skriv i din ansøgning lidt om dig selv og hvad du brænder for og gerne vil tilbyde kirkens fællesskab.

Hvis du er interesseret i at høre mere om lejligheden og Købnerkirkens arbejde, kan du kontakte menighedsrådets formand Andreas Højmark Søndergaard e-mail aha@dbs.dk tlf. 2849 6671 eller Nina Vang tlf. 23 71 66 13, e-mail vang.nina@gmail.com. Eller send e-mail til info@koebnerkirken.dk.

Fremvisning af lejligheden vil desværre på grund af Coronakrisen først kunne finde sted efter ansøgningsfristen. Vi udvælger et antal ansøgere, som vi inviterer til fremvisning i lejlighederne søndag den 17. maj og til efterfølgende samtale mandag d. 18. maj.

Ansøgninger sendes som e-mail til Købnerkirken info@koebnerkirken.dk senest 13. maj 2020 kl. 22.00. Skriv i din ansøgning hvilken af de to lejligheder du er interesseret i.

1 thought on “To ledige boliger til frivillige medarbejdere

1. Pingback: Sat fri | Købnerkirken