Ledig bolig til frivillig

Købnerkirken søger 1. oktober 2019 en frivillig medarbejder til ledig lejlighed i Købnerhus
Lejligheden er er beliggende i ’Købnerhus’ på adressen Lærdalsgade 5, 3. th. København S. Lejligheden består af to gode værelser og et helt ny-installeret køkken og tre små altaner. Det samlede areal er på 52 m2. Huslejen er på 5.010 kr. pr. måned + a conto varme 500 kr. Der betales ved indflytningen et depositum på 15.030 kr. svarende til tre måneders husleje. (OBS: Huslejestigning pr. 1. januar 2020 på 3 %)

I Købnerkirken har vi en vision om at anvende ’Købnerhus’ som en ressource for kirken, ved, at beboerne bidrager aktivt til kirkens arbejde. Der vil derfor til boligerne være knyttet en ansættelsesaftale som frivillig medarbejder i Købnerkirkens fællesskab ca. 4 timer om ugen. Vi søger primært en beboer der kan hjælpe med opgaver knyttet til søndagens gudstjeneste – især praktiske opgaver. Alternativt er vi også interesseret i en medarbejder der kan hjælpe til med at løse Købnerkirkens PR-opgaver. Skriv derfor i din ansøgning lidt om dig selv og hvad du brænder for og gerne vil tilbyde kirkens fællesskab. Der er stor mulighed for selv at være med til at tilrettelægge arbejdet, så det også passer ind i din kalender.

Hvis du er interesseret i at høre mere om Købnerkirkens arbejde og om lejligheden, kan du kontakte menighedens præst Jan Kornholt e-mail jan@kornholt.dk tlf. 2149 4412 eller Nina Vang tlf. 23 71 66 13, e-mail vang.nina@gmail.com.

Fremvisning af lejligheden vil finde sted onsdag d. 28. august mellem kl. 19.00 og 21.00. Ansøgninger sendes som e-mail til Købnerkirken info@koebnerkirken.dk senest søndag d. 1. september 2019 kl. 18.00. Samtaler med udvalgte ansøgere finder sted tirsdag d. 3. september om aftenen.