Gudstjeneste med ‘J-JAM’ og ‘Lucia’

Sådan så Lucia-optoget ud i december 2017

Velkommen til en søndag i Købnerkirken for både børn og voksne. Søndag 9. december kl. 11.00 har vi vores årlige stemningsfulde Lucia-optog. Derefter møder vi dukkerne Ronja og Otto der glæder sig til jul og korene Gospel Generation KIDS og NEXT vil synge.

Efter en halv times tid vil børnene gå til J-JAM og bl.a. bage honningkager i Café Julius. Imens forsøger vi at få alle voksne til at blive i kirkesalen og høre en prædiken om jordens undergang (!?). Altså, med et positivt budskab om at der altid er håb for enhver, for selv om Himlen og jorden går under, så vil det som Jesus siger altid gælde! (Lukas Evangeliet 21,33)

Putri Dehn og Mads Holm Andersen står for musikken sammen med børnene og de unge i Gospel Generation KIDS og NEXT. Jan Kornholt leder gudstjenesten og prædiker. Johanne Kofoed, Thomas Lundegaard og Tina Buss leder aktiviteterne i J-JAM. Og endelig så kan vi alle mødes i Café Julius kl. 12.00-14.00 til frokost og hygge.