Hvad skal vi åbne i 2019?

Vil du vide hvad der sker i Købnerkirken? Er du interesseret i Købnerkirkens fremtid? Så kom til menighedsmøde søndag 18. november kl. 13.00. Menighedsmødet er Købnerkirkens øverste myndighed hvor alle vigtige beslutninger bliver truffet og hvor alle samtaler om visioner og planer foregår. Alle medlemmer er direkte inviteret og enhver med interesse for Købnerkirken er meget velkomme. Der er følgende emner på dagsordenen:

• Hvad skal vi åbne i 2019?
    – samtale om Købnerkirkens aktiviteter i 2019. Opfølgning på samtalen på menighedsdagen 23. september hvor vi talte om hvordan vi bringer balance mellem vores aktiviteter og vores ressourcer.
  • Valg
    – To medlemmer til menighedsrådet
    – Forhandlingsleder og sekretær
    – Kasserer, bidragssekretær og revisor
  • Økonomi
    – Aktuel status pr. 31. oktober 2018
    – Budget 2019
  • Købnerhus’ ombygning
  • Medlemsforhold, omsorg og tjenester
  • Kommende arrangementer

Læs hele dagsordenen og forslag til budget 2019 her…

Inden menighedsmødet er du velkommen til ‘klassisk’ gudstjeneste med nadver kl. 11.00. Her prædiker Jan Kaas Henriksen og Louise Hjorth står for musikken (orgel og blokfløjte).
Efter gudstjeneste er der åbent i Café Julius hvor du kan nye en god og enkel frokost.

Louise og Jan står for gudstjenesten i Købnerkirken 18. november kl. 11.00