Der findes ikke noget ‘bare lige’

Velkommen til ’Søndag i Købnerkirken’ den 15. november. 
Café Julius har åbent fra kl. 9.30 til 14.00. Kom og få din morgenmad, brunch eller frokost her. Kl. 10.30 er der gudstjeneste i kirkesalen hvor Jan Kornholt taler og Ingeborg Christa Hansen sidder ved klaveret. Kl.12.30 begynder årets sidste menighedsmøde med samtale og beslutninger vedrørende Købnerkirkens arbejde.

Hvis jeg bare lige...

                    Hvis jeg bare lige…

Ved gudstjenesten vil Jan Kornholt tale om, hvordan vi får Jesus’ opmærksomhed. Ligesom der findes mange umulige udfordringer i livet, sådan kan det også virke umuligt at få kontakt til Jesus. Der findes ikke noget ’bare lige’ – og dog. I Mattæus Evangeliet 9,21 er der en kvinde, som tænker sådan, og så sker der ting og sager! Læs selv og kom og hør budskabet på søndag i Købnerkirken.

Dagens gave er til den lille og betydningsfulde organisation ’Rise & Shine Nepal’, der hjælper udstødte enker og enlige kvinder med mindreårige børn. Betalt gerne med MobilePay/Swipp 93 20 28 12. Mærk indbetalingen ‘NEPAL’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *