Fastelavnsfest

Klæd dig ud til fastelavnsfest i Købnerkirken

Kom til fastelavnsfest i Købnerkirken søndag den 19. februar kl. 11.00. Festen begynder med gudstjeneste mest for børn: Det vil handle om en blind mand der ikke syntes fastelavn er sjov – han kan nemlig ikke se hverken maskerne eller udklædningen. Men så hjælper Jesus ham!

Vi skal høre Købnerkirkens børnekor “Gospel Generation KIDS” synge gospel sammen med Nina og Mads. Og alle får lov til at synge med på sange med gang i. Og efter gudstjenesten er der tøndeslagning og fastelavnsboller og kakao mv.

Kom som du er eller som en hel anden. Klæd dig ud eller lad være! Til fastelavn må du se ud som du vil. Glæd dig! Tag familie og venner med!

Fastelavnsfesten sker i samarbejde med gårdlauget ‘Lindehaven’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *