Lovsangsteam

Købnerkirkens lovsangsteam er en gruppe af dygtige sangere der under ledelse af Putri Dehn, Simon Hinz og Laura Kjærgaard leder lovsangen i Købnerkirken ved gudstjenester i Købnerkirken. I første halvår af 2019 deltager lovsangsteamet ved (mindst) 8 gudstjenester og afholder workshops, hvor de nye sange læres og indstuderes til brug i gudstjenesterne.

Købnerkirkens lovsangsteam

Vil du være med? Er du parat til at stå foran en forsamling og lede i fælles lovsang? Vi forventer at du vil være trofast og deltager både i gudstjenesterne og workshops. Du skal kunne holde din stemme og derfor gerne have erfaring med at synge i kor eller en anden sangerfaring. Lovsangsteamet er et ambitiøst team der ønsker at præsentere sang og musik af god kvalitet, der kan understøtte gudstjenestens formål. Du kan også forvente et godt fællesskab, hvor det også er vigtigt, at der er plads til sjov og hygge. Du er velkommen til at kontakte Putri Dehn (2423 5996 putri.dehn@hotmail.com)

Det er foreløbig planlagt at lovsangsteamet medvirker ved følgende gudstjenester:

• Søndag 20. januar kl. 11.00
  • Søndag 10. februar kl. 11.00
  • Søndag 24. februar kl. 11.00
  • Søndag 10. marts kl. 11.00

Der er planlagt følgende lovsangsworkshops:

• Lørdag 19. januar kl. 10.00-13.00
  • Lørdag 9. marts kl. 10.00-13.00