J-JAM

J-JAM er Købnerkirkens tilbud til børn om søndagen.

Sæt et STORT kryds i kalenderen:

Søndag 25. august kl. 11.00
Søndag 15. september kl. 11.00
Søndag 29. september kl. 11.00 Gudstjeneste for børn
Søndag 20. oktober kl. 11.00
Søndag 10. november kl. 11.00
Søndag 8. december kl. 11.00
Søndag 15. december kl. 11.00 Gudstjeneste med ‘lucia’

Vi begynder sammen med de voksne, men efter en kort fælles indledning begynder vi vores eget program, der ca. varer en time. Vi kommer til at lave en masse forskellige aktiviteter: sang, dans, lege, være kreative, udforske lokalområdet og ikke mindst lære Gud at kende.
Alle børn er velkomne til J-JAM, men hvis man er under 3-4 år så skal man lige tage en forælder i hånden.

J-JAM ledes af Thomas Lundegaard og Johanne Kofoed.

Thomas går på snedkergrundforløbet hos NEXT Kbh i Nordvest til hverdag. Hans fritid går med at skrive sange, indrette lejlighed og være sammen med dem han holder af. Han deltager i HYBRID, som er et leder- og discipelskabskursus, hvilket han er meget glad for at deltage i.

Johanne studerer medicin på Københavns Universitet. Hendes fritid går med flere forskellige ting, bl.a. er hun involveret i baptisternes spejderkorps på flere måder, sidder også med i BBU, er glad for at være aktiv og bevæge sig og selvfølgelig også bruge tid med sine venner og familie.

Vi glæder os helt vildt meget til at se jer til J-JAM, og I kan godt glæde jer til det program vi har planlagt. Og hvis du selv gerne vil være medarbejder i J-JAM så hører vi gerne fra dig.

opdateret 26. juli 2019