J-JAM

J-JAM er Købnerkirkens tilbud til børn om søndagen.

Sæt et STORT kryds i kalenderen:

Søndag 11. februar kl. 14.00 fastelavnsfest
Søndag 25. februar kl. 11.00
Søndag 25. marts kl. 11.00
Søndag 22. april kl. 11.00
Søndag 6. maj kl. 11.00
Søndag 27. maj kl. 11.00 gudstjeneste for børn
Søndag 17. juni kl. 11.00

Vi begynder sammen med de voksne, men efter ca. 10 minutter begynder, vi vores eget program, der ca. varer 1 time. Vi kommer til at lave en masse forskellige aktiviteter: sang, dans, lege, være kreative, udforske lokalområdet og ikke mindst lære Gud at kende.
Alle børn er velkomne til J-JAM, men hvis man er under 3-4 år så skal man lige tage en forælder i hånden.

Vi er 3 unge mennesker, i J-JAM teamet og vi hedder: Thomas Lundegaard, Putri Dehn og Johanne Kofoed.

Thomas går på snedkergrundforløbet hos NEXT Kbh i Nordvest til hverdag. Hans fritid går med at skrive sange, indrette lejlighed og være sammen med dem han holder af. Han er tilmeldt HYBRID, som er et leder- og discipelskabskursus, hvilket han ser meget frem til at deltage i.

Putri har været en del af Købnerkirken siden 2011. Putri er til daglig skolelærer, sanger og korleder for korene Gospel Generation Kids og Next. I fritiden kan Putri godt lide at synge, løbe, spille tennis, være sammen med vennerne og slappe af med en god serie, te og chokolade.

Johanne arbejder som lærervikar indtil vinter, hvor hun starter med at studere medicin på KU. Hendes fritid går med flere forskellige ting, bl.a. er hun involveret i baptisternes spejderkorps på flere måder, sidder også med i BBU, er glad for at være aktiv og bevæge sig og selvfølgelig også bruge tid med sine venner og familie.

Vi glæder os helt vildt meget til at se jer til J-JAM, og I kan godt glæde jer til det program vi har planlagt. Og hvis du selv gerne vil være medarbejder i J-JAM så hører vi gerne fra dig.

opdateret 31. januar 2018