J-JAM

J-JAM er Købnerkirkens tilbud til børn om søndagen.

Sæt et STORT kryds i kalenderen:

Søndag 9. september kl. 11.00
Søndag 30. september kl. 11.00
Søndag 7. okt. kl. 11.00 gudstjeneste for børn
Søndag 21. okt. kl. 11.00
Søndag 11. nov. kl. 11.00
Søndag 9. dec. kl. 11.00 gudstjeneste for børn
Søndag 16. dec. kl. 11.00

Vi begynder sammen med de voksne, men efter ca. 10 minutter begynder, vi vores eget program, der ca. varer 1 time. Vi kommer til at lave en masse forskellige aktiviteter: sang, dans, lege, være kreative, udforske lokalområdet og ikke mindst lære Gud at kende.
Alle børn er velkomne til J-JAM, men hvis man er under 3-4 år så skal man lige tage en forælder i hånden.

J-JAM ledes af Thomas Lundegaard og Johanne Kofoed.

Thomas går på snedkergrundforløbet hos NEXT Kbh i Nordvest til hverdag. Hans fritid går med at skrive sange, indrette lejlighed og være sammen med dem han holder af. Han er tilmeldt HYBRID, som er et leder- og discipelskabskursus, hvilket han ser meget frem til at deltage i.

Johanne studerer medicin på Københavns Universitet. Hendes fritid går med flere forskellige ting, bl.a. er hun involveret i baptisternes spejderkorps på flere måder, sidder også med i BBU, er glad for at være aktiv og bevæge sig og selvfølgelig også bruge tid med sine venner og familie.

Vi glæder os helt vildt meget til at se jer til J-JAM, og I kan godt glæde jer til det program vi har planlagt. Og hvis du selv gerne vil være medarbejder i J-JAM så hører vi gerne fra dig.

opdateret 5. september 2018