I WALK THE LINE

I WALK THE LINE Købnerkirken 6. oktober 2013

Købnerkirken kan tilbyde en oplevelse ud over det sædvanlige ‘ud af huset’: ’I walk the line’ er et program bygget op over 14-16 sange fra Johnny Cash’ karriere.

Jan Fischer-Nielsen, Kurt Reinhardt Pedersen, Kaare Lassen, Jesper Mølgaard og Jan Kornholt – der til daglig synger sammen i Amager gospelkor – har udvalgt de bedste og mest indholdsrige Johnny Cash. Sangene er det primære indhold i et ca. halvanden times program. Mellem sangene vil beretninger fra Johnny Cash’ liv blive fortalt i ord og billeder. Deltagerne kan følge med i det trykte program, teksthæfte og på storskærmen. Programmet er fleksibelt mht. hvilken profil arrangementer skal have: Koncert, musikforedrag, cafe, kulturelt arrangement, gudstjeneste mv.
Fx er det en oplagt mulighed for kirker at invitere mennesker, der ikke kender til hverken det kristne liv eller kirken, og dermed give dem en oplevelse af det centrale i kristendommen.

Logo_I_walk_the_line_AOKJohnny Cash (1932-2003) blev en af de mest populære sangere i det 20. århundrede. Kendt som ’the man in black’ med den dybe stemme, de enkle sange med vedkommende tekster. Hans kristne tro havde betydning for ham gennem hele livet og især i kriseperioder med skilsmisse og alkohol og stofmisbrug. De personlige kampe og troen på Gud er de centrale emner i Johnny Cash’ sange. Derfor er dette program med hans musik og hans liv en gribende oplevelse for alle der deltager, uanset man er kristen eller ej.

Søndag den 6. oktober 2013 var Købnerkirken fyldt til premieren. Reaktionerne fra deltagerne var meget positive.  Siden har vi besøgt 11 forskellige kirker flere steder i landet. To gange har vi været på turné i Nordjylland. Alle steder har der været fuldt hus. Med lidt god PR er det nemt at gøre et stort publikum interesseret i dette program.

Købnerkirken tilbyder at dele ’I walk the line’ med andre. Prisen afhænger af arrangementets karakter. Til den aftalte pris skal lægges udgifter til transport. Ingen af de medvirkende modtager personligt honorar. Prisen dækker derfor udgifter til projektet: Materialer, teknik, diæter, instrumenter, programmer mv. og overskuddet går til Købnerkirkens lokale sociale og internationale hjælpeprojekter.

Kontakt Jan Kornholt 21 49 44 12 eller e-mail: jan@kornholt.dk og hør mærmere om hvordan og hvornår du kan få besøg af ’Johnny Cash’. Lav en aftale i så god tid som muligt.

2 tanker om "I WALK THE LINE"

1. Pingback: Velkommen til min hjemmeside jfnmusik.dk | JFNMUSIK.DK

2. Pingback: Shoppen virker og nu 2 hele melodier | JFNMUSIK.DK