Gospel Generation

Gospel Generation er navnet på to gospelkor i Købnerkirken, et børnekor og et ungdomskor under ledelse af Dirigent Putri Dehn og pianist Mads Holm Andersen. Vi øver hver torsdag i Købnerkirken, Shetlandsvej 6, 2300 København S.

Gospel Generation KIDS øvelse i Købnerkirken april 2016

Gospel Generation KIDS
Her er alle drenge og piger fra børnehaveklasse til 3. klasse velkomne (ca. 6-9 år). Vi synger gospelsange på både dansk og engelsk. Vi skal bruge kroppen og lære stemmen bedre  at kende. Vi skal lege og danse og have det sjovt.
Vi øver hver torsdag kl. 16.00-17.00

Gospel Generation NEXT
For alle børn og unge fra 4. til 10.klasse (ca. 10-16 år). Vi synger fede gospelsange på både engelsk og dansk, og arbejder med sangteknik, koreografi og energi! Både smukke ballader og vilde uptempo numre er på repertoiret. Vi synger og øver sangteknik, optræder til koncerter og meget mere! Vi øver hver torsdag kl. 17.00-18.15

Gospel Generation NEXT øvelse i Købnerkirken

Lidt praktisk
Gospel er ikke kun for voksne …! At udvikle børn og unges musikalske forståelse er en rigtig god måde at stimulere deres trivsel og kreative sans! Leg og læring indgår i forening og styrker børnenes evner og tro på sig selv. Vi lægger stor vægt på fællesskab og det sociale aspekt i det at synge i kor sammen. Det kræver ingen musikalske forkundskaber at være med, kun lysten til at synge. Og så er der kaffe til de voksne imens.Kunne du tænke dig at være med, eller kender du nogen som har lyst? Så kik ind i Købnerkirken på Skotlands Plads en torsdag og syng med! Kom selv, tage vennerne med eller tag dine børn eller børnebørn med. Vil du vide mere så skriv til amager@gospelgeneration.dk eller kontakt Jan Kornholt: tlf. 21 49 44 12. Det er gratis at være med de første 2-3 gange. Hvis Gospelgeneration er noget for dig så kan du melde dig ind og betale kontingent (450 kr. pr. sæson = et halvt år).

Vi begynder efterårs sæsonen 2017 med første øvelse torsdag 24. august.

Oplev Gospel Generation:
Gospel Café i Købnerkirken 24. september kl. 11.00