Amager Gospelkor

Amager Gospelkor julekoncert december 2015

Amager Gospelkor består af ca. 120 sangere inkl. 10 solister. Koret er kendt for stor energi, indlevelse og det gode fællesskab. Amager Gospelkor ønsker at bevæge mennesker med sang og musik – der skal være nærvær og det må aldrig blive ligegyldigt at lytte til. Koret formidler livsglæde gennem et varieret repertoire af klassiske og helt nye gospelsange fra smukke, rørende ballader til funky og groovy numre.

Koret har en veldrevet organisation med både professionel ledelse og mange dygtige frivillige ledere og medarbejdere. Korets musikalske ledelse er to af Danmarks største gospelprofiler, Dirigent Nina Luna Eriksen og pianist Niels Engell-Hansen. Formand for korets ledelse er Jan Kornholt, der også er Købnerkirkens præst.

Vil du gerne synge med så vær parat fra starten af efterårs sæsonen der begynder tirsdag 29. august. Der er åbent for nye sangere ved begyndelse af sæsonen. Men du er altid velkommen til komme forbi en tirsdag aften kl. 19.00-21.30 og overvære en øvelse og se og høre om det er noget for dig. Vi øver i Købnerkirken, Shetlandsgade 6, København S. Og vil du gerne booke koret til en koncert eller andet arrangement så kontakt Hans Henrik Høgsberg.

Historien om Amager Gospelkor

Amager Gospelkor blev dannet i januar 2006 af Købnerkirken. Lige siden har Amager Gospelkor været en selvstændig del af Købnerkirken. Koret begyndte med 30 sangere og voksede hurtigt og har i dag omkring 120 medlemmer.

Amager Gospelkor er blevet et populært kor med et stigende antal arrangementer.  Hver sæson afsluttes i juni og december med udsolgte koncerter i Købnerkirken. I 2015 deltog koret i 12 koncerter og gudstjenester. Også udlandet nyder godt af den gode musik: I efteråret 2010 var Amager gospelkor på koncertturne til Madrid og var i foråret 2012 i London. Der arbejde på igen at komme en tur til udlandet i 2018.

Korets repertoire er udelukkende sange med et kristent budskab. Du behøver dog ikke være kristen for at være med i Amager Gospelkor. Men vi forventer, at du har en positiv indstilling til de tekster, vi synger, og at du respekterer det kristne budskab. Korets formål er gennem gospelmusik at formidle livsglæde. Det sker både ved øveaktiviteter, koncerter, gudstjenester, velgørende arrangementer mv. .

Der afholdes INFO møde før hver sæsonstart. Næste INFO møde er når efterårs sæsonen 2017 begynder 29. august kl. 18.00. Her kan alle nysgerrige og alle nye kormedlemmer hører alt hvad der er værd at vide om Amager Gospelkor.

Kom og hør Amager Gospelkor optræde:
– Gospel Café i Købnerkirken 1. oktober kl. 16.00
– Koncert med Amager Gospelkors solistgruppe lørdag 28. oktober kl. 16.00
– Julekoncert sammen med Gospel Generation søndag 3. december kl. 16.00
– Julekoncert (100 % jul) tirsdag 5. december kl. 19.00

Se også www.facebook.com/AmagerGospelkor eller http://www.amagergospelkor.dk

34 tanker om "Amager Gospelkor"

1. Karina larsen

Hej . . Jeg ville høre om man kan komme og være med i koret tirsdag aften ? Selvom man ingen sang erfaring har ? 🙂 hilsen karina

1. Jan Kornholt Forfatter

Du er meget velkommen til at være med i Amager Gospelkor selvom du ingen sangerfaring har. Bare du har lyst til at være med. Vi har påskeferie tirsdag den 3. april, men du (og andre)er velkommen til at være med på tirsdag den 10. april kl. 19.00

Kære Pia

Tak for din interesse for Amager Gospelkor. Ja der er stadig et par ledige pladser i koret. Du er velkommen til at kikke ind i Købnerkirken på tirsdag kl. 19.00 til vores øvelse. Det koster 650 kr. pr. sæson = et halvt år.
      Hvis du vil opleve koret for fuld udblæsning, så kom til gospelgudstjeneste den 28. oktober kl. 19.00.

Kh. Jan

2. Pingback: Gospel i Købnerkirken | Købnerkirken

3. Jytte Hansen

Hej jeg vil meget gerne komme og høre jer synge da jeg altid har elsket gospelmusik. Hvad kræves der for evt. at blive medlem af koret? Rent musikalsk og aldersmæssigt. Er p.t. medlem i et andet kor men vil gerne synge gospel.

Kære Jytte
      Du er meget velkommen til at komme og overvære en øvelse tirsdag aften kl. 19.00 for at høre koret og se hvordan vi griber det an. Aldersmæssigt spænder vi ca. 20 til 80 år. Musikalsk er den eneste forudsætning at du har lyst til at synge og så er det selvfølgelig rigtig godt hvis du har erfaring med sang.
      Kærlig hilsen Jan

4. Rory

Hej Jan. Jeg er Rory og jeg er godt nok 17 år, men jeg kan synge og jeg vil gerne komme til en prøvetime hvis det kan lade sig gøre? Jeg er meget moden af min alder, hvis der skulle ligge et problem i det 🙂

– Ha en god dag

1. Jan Kornholt Forfatter

Kære Rory. Du er ligesom alle andre meget velkommen til at deltage i korets øvelse i morgen den 19. november kl. 19.00. Vi øver i Købnerkirken, Shetlandsgade 6. Vi er midt i sæsonen og ved at øve repertoire til julekoncerterne 8. dec. Derfor bliver der ikke lige nu taget så meget hensyn til nye sangere. Men kom og vær med og oplev stemningen. Hvis ikke jeg ser dig ved indgangen så spørg efter Jan.
      Kærlig hilsen Jan

5. Pingback: INTRO møde Amager Gospelkor | Købnerkirken