Bibelhalvmaraton

Forstår du det du læser? Her er din mulighed for at få god hjælp til at læse Bibelen:

bibelhalvmaraton01Ofte må vi indrømme, at det kan være svært at forstå det, vi læser i Bibelen. Med Bibelhalvmaraton kan vi få hjælp til at lære Bibelen at kende. Få overblik og sammenhæng i bibellæsningen. Vi kan ikke forklare alt, men et godt fundament begynder i hvert fald med, at vi åbner Bibelen og begynder at læse. Med Bibelhalvmaraton kommer vi gennem store dele af Det gamle Testamente og hele Det nye Testamente over et halvt år. 

Hvordan foregår forløbet?
Vi følger læseplanen i bogen ‘Bibelhalvmaraton’ som kan købes for 180 kr. Der er gennemsnitligt to kapitlers bibellæsning hver dag og til hver uge er der også en supplerende kort forklaring og refleksion over ugens temaer. Det svarer til kun ca. 5 minutters læsning hver dag.

Tilmeld dig senest 2. september hvor vi begynder bibellæsningen. Vi forventer at slutte til påske 2018.
Når du ved tilmeldingen oplyser din e-mail adresse så vil du løbende få besked om, hvornår vi skal læse hvad både i Bibelen og i bogen.

Hvem er det for?
Bibelhalvmaraton er rigtig godt for nye læsere, der mangler en god og overkommelig måde at komme i gang med at læse Bibelen. Det er også godt for erfarne bibellæsere, der gerne vil have en ny vinkel på læsningen.

’Pitstop’ undervejs
Der er i tilknytning til Bibelmaraton et tilbud om at mødes jævnlig for at tale om det vi læser. Første gang bliver torsdag 13. september kl. 19.30-21.00.