Er dit øje ondt, fordi jeg er god

I dag er der, udover gudstjenesteoplæg, virtuel kirkekaffe. Men inden da, så kan du læse gudstjenesteoplægget her. Det handler om gavmildhed og Guds rige. Det er skrevet af Pia Nielsen.

Vi forsøger os med 30 minutters digital kirkekaffe i dag den 31. januar kl. 11-11.30. Det vil være dejligt at ‘se’ jer alle sammen. Vi prøver som menighedsråd at finde på tiltag, der kan holde modet og fællesskabet oppe i denne tid.
Hvis konceptet fungerer, holder vi det igen søndag den 14. februar – med fastelavnstema og udklædning! Sæt X i kalenderen.
Tanken er, at man forinden har læst gudstjenesteoplægget. Så kan vi sammen drøfte spørgsmål og refleksioner. Vi ser, hvordan det fungerer 🙂

LINK:

Meeting ID: 997 6496 6028
Kode: Wdca5b

Det burde virke i enhver browser – eller man kan downloade Zoom app på sin telefon.
Brug kirkens facebook-gruppe, hvis du ikke kan få det til at virke – så er der nok én, der hjælper!