AFLYSNING AF AKTIVITETER

Købnerkirkens menighedsråd har følgende meddelelse:

‘Regeringen meddelte på pressemøde fra Statsministeriet d. 6. april at forsamlingsforbundet igen forlænges. Købnerkirkens menighedsråd har på den baggrund naturligvis besluttet, at vi holder kirken lukket i overensstemmelsen med det gældende forbud. Der afholdes derfor ingen arrangementer i Købnerkirken frem til og med søndag d. 10. maj.
Vi ønsker at stå sammen med alle gode kræfter i vores samfund om at forhindre yderligere smitte af Coronavirus. Vi opfordrer alle til at følge myndighedernes retningslinjer i den aktuelle krise. Tænk også på, om du kender nogen, som har brug for en hjælpende hånd eller en snak i telefonen i den kommende tid. Lad os være lys og salt i den verden vi er kaldet til at tjene. Menighedsrådet følger situationen og giver besked, når aktiviteterne igen optages.’
– Menighedsrådet 6. april 2020

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *