HAR DU TALENT?

Gudstjenesten i Købnerkirken søndag d. 9. februar kl. 11.00 handler om talent. Oprindelig var det en møntfod. På grund af en historie som Jesus har fortalt blev ‘talent’ betegnelsen for et menneskes evner. Jesus’ historie blev meget berømt, den handler om tre tjenere der forvaltede en større sum penge meget forskelligt. Læs i Bibelen. (Mattæus Evangeliet kap. 25,14-30).
Jan Kornholt prædiker om hvorfor den sikreste måde at sikre sig er at satse og investere hele butikken! Putri Dehn står for musikken sammen med Købnerkirkens lovsangsteam.

Søndag d. 9. februar kl. 11.00 er der J-JAM for børn. Vi begynder sammen med de voksnes gudstjeneste og efter en kort indledning går vi til vores eget program.