HVEDEKORN

Velkommen til gudstjeneste i Købnerkirken søndag den 2. februar kl. 11.00. Hør fortællingen om hvedekornet som må ‘dø’ for at kunne leve. Det bliver lagt i jorden for at kunne vokse (Læs Johannes Evangeliet 12,24-26). Budskabet handler både om Jesus og om hvordan dit liv skal være. Vi lever først rigtigt, når vi er parate til at leve for andet og for andre end os selv. Jan Kornholt prædiker og Laura Kjærgaard leder lovsangen.

Dagens gave er til ‘Higher Ground’ en organisation i Nepal der hjælper kvinder som har været udsat for trafficiking. Medarbejder fra Købnerkirken og Café Julius har flere gange besøgt Higher Ground og enhver krone vi samler ind går ubeskåret til at hjælpe de nødstedte kvinder.