Succesfulde mennesker fejler

Velkommen til gudstjeneste søndag d. 12. januar kl. 11.00 i Købnerkirken.

Simon Hinz sørger for god musik til fællessangen og Arno Steen Andreasen vil prædike om at træffe beslutninger:
– Det kan være rigtigt svært, fordi beslutninger betyder forandringer og forandringer medfører altid afsavn. Vi må give afkald på noget af det vi kender. Når vi tager beslutninger, så er der ligeledes en chance for, at vi tager fejl og at det ender dårligt.
Vi skal høre om Johannes Døberen der var en radikal mand, som udfordrede samtiden (Læs Mattæus Ev. 11,2-6). Han gik imod kulturen og udfordrede alle samfundsklasser til at se sig selv efter i sømmene. Det var provokerende og det kostede ham hans liv. Inden hans død havde han brug for at finde ud af, om det var det hele værd. Vi vil reflektere over vigtige beslutninger i livet og om vi tør tage de beslutninger, som måske stiller os i et dårligt lys hos nogen, men som alligevel gør en positiv forskel.

Er evangeliet politisk?

Søndag d. 12. januar kl. 13.00 mødes vi i Himmelrummet til undervisning og samtale om ‘DIAKONI. Denne gang er emnet ‘Er evangeliet politisk?’ Forskellige politiske partier rundt om i verden tager patent på kristendommen. Nogle fortæller at det er upatriotisk at mene noget andet end dem, men hvad siger Bibelen egentlig?
– Er Guds Rige kapitalistisk, socialistisk eller er der en tredje vej?
– Kan man være en profetisk stemme og samtidig gøre hvad man kan for at blive gode venner med politiske ledere og embedsmænd?
Efter oplæg fra Arno Steen Andreasen vil vi diskutere forskellige udfordrende passager fra Bibelen og overveje hvad det vil sige ikke af være af verden men i verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *