Følg din drøm i 2020

GODT NYTÅR og velkommen til årets første gudstjeneste i Købnerkirken søndag d. 5. januar 2020 kl. 11.00. Her får du mulighed for at drømme og at dele dine drømme. Jan Kornholt vil fortælle om de vise mænd fra Østen der fik en drøm om en ny konge og de fulgte drømmen selvom det betød at de skulle på en lang og farefuld rejse. Der bliver anledning til at du under gudstjenesten kan fortælle om den drøm du gerne vil følge i 2020.

Laura Kjærgaard leder lovsangen og der bliver nadverfejring. Dagens gave er til Købnerkirkens arbejde. Og… umiddelbart efter gudstjenesten kl. 12.30 er der et ekstraordinært menighedsmøde hvor valg til menighedsrådet afsluttes. Alle medlemmer af Købnerkirken skal huske at tage stemmeseddel med og aflevere den i postkassen i forhallen eller ved begyndelsen af menighedsmøde.