LUCIA i Købnerkirken

Velkommen til en søndag i Købnerkirken for både børn og voksne. Søndag 15. december kl. 11.00 har vi vores årlige stemningsfulde Lucia-optog. korene Gospel Generation MINI, KIDS og NEXT vil synge både Lucia-sangen og andre sange hvor du får lov til at synge med . Jan Kornholt vil fortælle den dramatiske historien om et ældre ægtepar der uventet får et barn og det gjorde faderen helt stum (Læs Lukas Evangeliet kapitel 1)

Luciaoptog i Købnerkirken

Putri Dehn og Anders Mortensen står for musikken sammen med børnene og de unge i Gospel Generation MINI, KIDS og NEXT. Jan Kornholt leder gudstjenesten og prædiker. Dagens gave er til Købnerkirkens arbejde.
Endelig så kan vi alle mødes i Café Julius efter gudstjenesten til ‘Lucia-boller.’ På søndag er det også sidste dag at ‘juleboden’ i cafeen holder åbent. Køb hjemmelavede småkager, syltetøj, julepynt mv. Alle indtægter går ubeskåret til uddannelse af en kvindelig sundhedsmedarbejder i Nepal.