Johnny Cash i Købnerkirken

Søndag d. 6. oktober kl. 15.00 kan du få en oplevelse ud over det sædvanlige i Købnerkirken.
’I walk the line’ er et multishow om livets vilkår med musik af Johnny Cash. Det er en koncert, et musikforedrag, en gudstjeneste med nadver. Vælg selv. Jan Kaas Henriksen, Kurt Reinhardt Pedersen, Kaare Lassen, Jesper Mølgaard, Jan Bergl og Jan Kornholt har sammensat et repertoire af de bedste og mest indholdsrige Johnny Cash sange. Sangene bliver det primære indhold i et halvanden times program og mellem sangene vil beretninger fra Johnny Cash’ liv blive fortalt i ord og billeder. Der er gratis adgang.

Dette er en opdateret version af det show som tidligere har været i Købnerkirken. Nu med flere nye sange og nye fortællinger og der er skiftet lidt ud i bemandingen og instrumenterne.

Sidste øvelse inden re-premieren 6. oktober

Johnny Cash (1932-2003) blev en af de mest populære sangere i det 20. århundrede. Kendt som ’the man in black’ med den dybe stemme, de enkle sange med vedkommende tekster. Hans kristne tro havde betydning for ham gennem hele livet og især i kriseperioder med skilsmisse og stofmisbrug. De personlige kampe og troen på Gud er centrale emner i Johnny Cash’ sange.