DEN FORKERTE MAND

Hvorfor ikke komme til gudstjeneste i Købnerkirken søndag d. 22. september kl. 11.00?
Der er så meget i dit liv som du skal være taknemlig over fx at du frit kan komme til gudstjeneste og frit vælge hvad du vil mene og tro. Søndagens spørgsmål er om du er god til at vise din taknemlighed? Jan Kornholt taler om en episode fra Bibelen hvor 10 syge mænd bliver helbredt af Jesus og kun den ene kommer tilbage til Jesus for at sige tak. What? Og ham der viste taknemlighed var oven i købet en samaritaner – en fremmed med en anden religion ‘den forkerte mand’. (Læs Lukas Evangeliet kapitel 17,11-19)

Louise Hjorth spiller orgel, flygel og blokfløjte. Dagens gave er til Købnerkirkens arbejde og bagefter kan du spise frokost i Café Julius.

Søndag d. 22. september kl. 13.00 er der menighedsmøde hvor alle med interesse for Købnerkirken kan blive velorienteret om alt det nye i kirken og være med i drøftelser om vigtige emner. Læs dagsordenen her…