Syng sammen med Gospel Generation

Velkommen til sæsonafslutning i Købnerkirken med børne- og ungdomskorene Gospel Generation KIDS og NEXT. Torsdag d. 13. juni kl. 16.00 afslutter de to kor deres forårssæson. Alle er velkomne til at være med og høre de to kor synge både hver for sig og sammen. Og du får lov til at synge med. Bagefter er der servering for korene i Café Julius og fra kl. 17.00 serveres dagens varme og hjemmelavede ret.

Denne dag skal vi desværre også tage afsked med vores pianist Mads Holm Andersen der har valgt at prioritere anderledes efter sommerferien. Vi skal ikke bare græde over at Mads stopper, vi skal også vise vores glæde og taknemlighed over alt det som Mads har bidraget med gennem mange år.
Ny pianist bliver Anders Mortensen, der er en erfaren gospel pianist der spiller i tre andre gospelkor: ‘Farum Gospel,’ ‘Old Stars og ‘Oh Happy Day.’ Anders er med når efterårssæsonen begynder torsdag d. 22. august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *