Amager Gospelkor begynder ny sæson

Forårssæsonen 2019 begynder nu i Amager Gospelkor.
Der afholdes INFO-møde tirsdag 22. januar kl. 18.00 i Købnerkirken for nye kormedlemmer og alle der overvejer om de vil synge gospel. Formålet med mødet er at hjælpe nye sangere til hurtigt at føle sig hjemme i  fællesskabet. Korets ledere og medarbejdere vil  fortælle om Amager Gospelkor. Du vil bl.a. høre om korets værdier og historie og om hvordan koret fungerer til dagligt. INFO mødet varer omkring 35-40 minutter sådan at alle der ønsker det kan være klar til at synge til sæsonens første korøvelsen samme aften kl. 19.00-21.30.
Koret er åbent for alle sangglade unge og voksne i alle aldre, der vil synge sammen med dirigent Laura Kjærgaard og pianist Niels Engell.

Amager Gospelkor og Laura Kjærgaard ved julekoncerten i Købnerkirken 4. december 2018