Hvad med ‘det sociale?’

Velkommen til to gudstjeneste i Købnerkirken om ‘Kirkens sociale ansvar.’
Søndag 13. januar og 20. januar. Lyder det kedeligt? Eller som noget med løftet pegefinger? Nej! Det er et budskab om en kærlig og omsorgsfuld Gud der hjælpe dig med at leve et kærligt og omsorgsfuldt liv sammen med andre! Du bliver taget med hele vejen rundt og får forklaret hvad det der ‘sociale’ i grunden betyder og hvorfor det sociale er så vigtigt for os som mennesker. Og ja, der er en udfordring til hvert menneske om at hjælpe andre.

Søndag 13. januar kl. 11.00
Prædiken: Jan Kornholt. Emne ‘Hvad rager det mig?’ Vi læser Luk 10,25-37 om et uventet fællesskab på tværs af religion og kultur. Laura Kjærgaard leder lovsangen og så er der J-JAM for børn også fra kl. 11.00. Fra kl. 12.00 er der er åbent i Café Julius.

Søndag 20. januar kl. 11.00
Prædiken: Jan Kornholt. Emne ‘Hvad nytter det?’ Vi læser Joh 8,1-11 om Jesus der redder en dødsdømt kvinde. Musikken står Putri Dehn og lovsangsteamet for. Og efter gudstjenesten er der åbent i Café Julius