DEN JUL DA JESUS FORSVANDT

Velkommen til julegudstjeneste i Købnerkirken juleaften 24. december kl. 14.00.

Julekrybben i Købnerkirken

En stemningsfuld, uformel, sjov og indholdsrig gudstjeneste. Du skal høre Jan Kornholt prædiken om ‘den jul da Jesus forsvandt’. Det er en gyser, men du kan være med til at give historien en ‘happy end.’

Vi skal synge både traditionelle og nyere julesange. Louise Hjorth spiller orgel og blokfløjte og Købnerkirkens lovsangsteam medvirker under ledelse af Belinda Lund.
‘Dagens gave’ er til Bibelselskabet der står for udgivelsen af Bibelen i Danmark samt støtter Bibel-udgivelser overalt i verden og især i de lande, hvor den kristne kirke er undertrykt og forfulgt.

Der er ingen gudstjeneste i Købnerkirken søndag 23. og 30. december. Første gudstjeneste i 2019 er søndag 6. januar, hvor vi deler vores fremtidsdrømme.