JULEMEDITATION – ‘De ni læsninger’

Glæd dig til søndag i Købnerkirken den 16. december kl. 11.00 hvor du kan opleve en stemningsfyldt og meditativ gudstjeneste med fokus på julens budskab.

De ni læsninger er en engelsk advents tradition. Vi hører i alt ni afsnit fra Bibelen (i nutidig oversættelse og genfortælling) der tilsammen udgør julens budskab om Jesus’ fødsel. Mellem læsningerne lytter vi til musik og vi synger under ledelse af Laura Kjærgaard. Jan Kornholt vil læse teksterne og lede gudstjenesten.

Efter gudstjenesten er der hygge i Café Julius hvor det er sidste åbningsdag inden en lang juleferie. Kl. 12.30 er der fernisering af ny udstilling af kunstner Christine Larsen, der udstiller et festfyrværkere af farver og kvindelige former som en hyldest til livet. Første åbningsdag i cafeen efter nytår er torsdag 10. januar.

HUSK årets sidste nyhedsbrev fra Købnerkirken udsendes 17. december. Gå ikke glip af nyhederne. Abonnerer her…