Mere mad end vi behøver

David Stedman taler i Købnerkirken 25. november

Velkommen til gudstjeneste i Købnerkirken søndag 25. november kl. 11.00. Vi får besøg af David Stedman der vil prædiken om et mirakel. Læs i Mattæus Evangeliet 14,13-21 hvordan fem brød og to fisk bliver mad nok til flere tusinde.

David Stedman er uddannet på Spurgeons College i London og har fungeret som baptistpræst i mange år bl.a. i Canterbury Baptist Church. Lige nu er han leder af den tværkirkelige organisation African Pastors Fellowship, der arbejde med uddannelse af præster i central- og Østafrika. APF arbejder sammen med baptistkirken i både Burundi og Rwanda.

David vil i Købnerkirken prædiken om hvordan vores ressourcer kan blive mangedoblet når vi lader Jesus blande sig i vores liv. Arno Steen Andreasen vil oversætte og Jan Kornholt leder gudstjenesten.

Laura Kjærgaard står for sangen og musikken og får hjælp af Købnerkirkens lovsangsteam. Og så har Café Julius åbent kl. 12.00-14.00 hvor du kan nyde din frokost.