HAN SKAL NOK FINDE DIG

Det lyder som en trussel, men det er et løfte! Velkommen til gudstjeneste i Købnerkirken 11. november kl. 11.00 hvor Jan Kornholt vil fortælle om at i kærlighedsforholdet mellem dig og Jesus, der er det Jesus der tager initiativet: Han skal nok finde dig og give dig hvad du behøver for at leve det gode og ubekymrede liv. Dine anstrengelser for at finde Jesus fører sjældent til noget, så slap bare af, han skal nok finde dig!
Putri Dehn og Købnerkirkens lovsangsteam står for sangen og musikken.
Der er J-JAM også kl. 11.00 for børn. Johanne, Thomas, Ronja og Otto glæder sig til at lege, danse, synge og fortælle historier sammen jer!
Efter gudstjenesten er der åbent i Café Julius kl. 12 til 14. Her kan du få hjemmelavet suppe, boller med pålæg mv. og hygge dig sammen med de andre gæster.