Du får en chance til

Velkommen til søndag med det hele i Købnerkirken 21. oktober 2018

Kl. 11.00 begynder J-JAM som er et actionfyldt program for børn. Møde Johanne og Thomas og Ronja og Otto der vil synge, danse, lege og fortælle historier. Vi begynder sammen med de voksnes gudstjeneste med en kort indledning og går derefter til vores eget program der tager en times tid.

Købnerkirkens lovsangsteam

Kl. 11.00 begynder gudstjenesten hvor vi skal høre en mærkelig tekst fra Bibelen. Lukas Evangeliet 13, 1-9. Men budskabet er fuld af mening og håb. Jan Kornholt der holde dagens prædiken forsikrer, at selv om det ikke altid ser sådan ud, så vil Gud give dig en chance til! Sygdom, sorg og ulykke er ikke Guds straf, men livsvilkår som du kan klare, hvis du griber de chancer som Gud giver dig.  Der er Putri Dehn og lovsangsteamet der vil står for sangen og musikken.

Kl. 12.00 Serverer Café Julius hjemmelavet suppe og/eller hjemmelavende boller og pålæg.
Kl. 13.00 Holder Foreningen Julius, der driver Café Julius, en kort ekstraordinær generalforsamling. Du får en orientering om hvordan der går med cafeen. Regnskab 2017 skal godkendes og der skal vælges to nye bestyrelsesmedlemmer. Alle med interesser for cafeens arbejde er meget velkomne.