Kun to gudstjenester om måneden?

Velkommen til menighedsdag i Købnerkirken søndag 23. september kl. 10.00-14.30.

Det bliver en dag med vigtige samtaler og informationer vedr. Købnerkirkens nuværende situation og fremtid. Det kommer til at handler om værdier, ressourcer, økonomi, menighedsrådets arbejde samt nyt fra flere af Købnerkirkens arbejdsgrene.

Vi skal tale om Købnerkirkens værdier og hvordan vi kan leve ud fra dem. Vi skal også tale om vores ressourcer. Vores kirke summer af liv. Det betyder, at der er medarbejdere, som løber meget hurtigt og vi bruger flere penge end vi får ind. Det er ikke holdbart, så derfor skal vi tale om, hvilke aktiviteter vi skal have i kirken og hvilke der må nedlægges. Skal vi kun have to gudstjenester om måneden? Eller måske kan vi bliver flere til at tjene med, der hvor der mangler hænder og penge?
Der er altså lagt op til en dag fyldt med vigtigt og interessant indhold, som er afgørende for Købnerkirkens fremtid. Læs menighedsrådets indbydelse og dagsorden her…

PROGRAM OG DAGSORDEN MENIGHEDSDAG 23. SEPTEMBER
Kl. 10.00 Morgenkaffe i Café Julius
Kl. 10.30 Indledning med sang og bøn
Kl. 10.45 Købnerkirken lige nu:
– Godkendelse af dagsorden og referat
– Samtale om livet i fællesskabet
– Medlemsforhold og omsorg
Kl. 11.30 Pause med kaffe
Kl. 11.45 De mere ‘tunge ting’
– Orientering om Købnerkirkens håndtering af persondata
– Aktuel økonomi
– Købnerkirkens Børnehave
– Købnerhus ombygning
Kl. 12.30 Frokost
Kl. 13.15 Købnerkirkens ressourcer
– Hvad skal vi lukke?
– Introduktion til menighedsrådsvalg
– Øvrige valg
Kl. 14.30 (senest) Afslutning

En tanke om "Kun to gudstjenester om måneden?"

1. Pingback: NYT fra Café Julius | Café Julius