Dåb i Købnerkirken

Søndag 29. juli bliver Pernille døbt i Købnerkirken

Velkomme til gudstjeneste i Købnerkirken søndag 29. juli kl. 11.00. Ved gudstjenesten skal Pernille Pedersen døbes. Siden januar 2018 har Pernille været en aktiv del af Købnerkirkens fællesskab og ønsker nu ved dåben at vise sin tro på Jesus.
Det bliver i en begivenhedsrig søndag i Købnerkirken: Det er den sidste af sommerens fælles gudstjenester for baptistkirker i København, hvilket betyder at vi forventer ekstra mange gæster.
Vi får besøg af Silas der er generalsekretær for Baptistkirken i Burundi og dagens gave er netop til et af de fælles projekter i Burundi: ‘Uddannelse for alle’.

Købnerkirkens lovsangsteam

Jan Kornholt prædiker og Simon Hinz spiller og synger sammen med Købnerkirkens lovsangsteam.

Der er kaffe og te parat til dig før gudstjenesten og efter gudstjenesten kan du i Café Julius nyde din fokost mv.