Stor lejlighed ledig til frivillig medarbejder(e)

Købnerkirken søger 1. september 2018 en eller flere nye frivillige medarbejdere til stor lejlighed i Købnerhus.

Vil du bo her og være en del af Købnerkirkens fællesskab?

Den ledige lejlighed på 110 m2 er beliggende i ’Købnerhus’ på adressen Lærdalsgade 5, 1. sal København S. Bygningen er fra 1951, men lejligheden blev gennemrenoveret i 2010. Lejligheden består af stort køkken/alrum og stue samt renoveret badeværelse med stor bruseniche. Derudover er der tre værelser er på 10, 11 og 13 m2, alle med altan. Boligen er således perfekt som delelejlighed. Vi er derfor åbne overfor at flere går sammen om at indsende fælles ansøgning.

Huslejen for hele lejligheden er 10.200 kroner om måneden plus a conto varme på 800 kr. om måneden. Ved indflytning betales depositum svarende til tre måneders husleje.

Købnerkirken har en vision om at anvende Købnerhus som en ressource for kirken, ved, at beboerne bidrager aktivt til kirkens arbejde. Derfor vil der til boligen være knyttet en ansættelsesaftale som frivillig medarbejder i Købnerkirkens fællesskab. Vi søger lejere, som vil være medarbejdere i Købnerkirken.

Vi søger i tilknytning til denne lejlighed beboere/medarbejdere det kan være med til at gøre rent i kirken gennemsnitligt 4 timer om ugen. Vi har andre frivillige medarbejdere og ledere der løser og tilrettelægger praktiske opgaver. Der vil være mulighed for selv at tilrettelægge arbejdet, så det passer ind i dagligdagen. Det vil være en fordel hvis du kan afsætte tid til opgaverne i dagtimerne.

Hvis du er interesseret i at høre mere om lejligheden og Købnerkirkens arbejde, kan du kontakte menighedsrådets formand Andreas Højmark Søndergaard e-mail aha@dbs.dk tlf. 2849 6671 eller (fra 25. juni) Nina Vang tlf. 23 71 66 13, e-mail vang.nina@gmail.com.

Fremvisning af lejligheden vil finde sted 8. august mellem kl. 19.00 og 21.00. Ansøgninger sendes som e-mail til Købnerkirken info@koebnerkirken.dk senest 9. august 2018 kl. 22.00.