MOVING FORWARD

Amager Gospelkor afholder sommerkoncert i Købnerkirken Tirsdag 5 juni kl. 19.00. Det bliver en historisk begivenhed da korets tager afsked med dirigent Nina Luna efter 11 år som leder af koret. Det bliver et brag af en koncert med band og solistoptræden.

Koncerten præsenterer et udsnit af den kendte gospelkomponist Israel Houghtons sange. Det er sange som lige nu er meget populære i kirkerne overalt i verden. Koncerten kaldes MOVING FORWARD som er titlen på en af sangene, men som også fortæller at Amager Gospelkor nu bevæger sig fremad ind i en ny tid med Laura Kjærgaard som dirigent ved sæsonstart 21. august.

Køb din billet på Billetto.dk Pris 100 kr. og børn under 12 år betaler kun 50 kr. Evt. resterende billetter sælges ved indgangen til 125 kr. /75 kr.

Café Julius har åbnet kl. 16.00-20.00 og serverer fra kl. 17.00 en lækker middag til kun 60 kr. (børn under 12 år betaler kun 30 kr.)