LYS & VARME

Velkommen til Gospel Café i Købnerkirken søndag 27. maj kl. 11.00.

Gospel Café er en gudstjenesten i uformel stil med nutidig musik og et aktuelt budskab. Denne søndag mest for børn, men børn i alle aldre er velkommen. Vi sidder omkring borde og nyder en kop kaffe, te eller saft. Købnerkirkens børnekor og ungdomskor Gospel Generation KIDS & NEXT medvirker med forfriskende sang og musik under ledelse af Putri Dehn og pianist Mads Holm Andersen.

Jan Kornholt taler om ‘LYS & VARME’ – hvor hvor vigtigt det er og om hvor det kommer fra. Mød også Ronja og Otto (kendt fra J-JAM) der vil dele nogle oplevelser om lys og mørke og varme og kulde.

Efter gudstjenesten serverer Café Julius en lækker frokostret: kylling med pastasalat.
Dagens gaver er til Købnerkirkens arbejde
Husk også at kl. 13.00 er der menighedsmøde for alle med interesse for Købnerkirkens Fællesskab.