HVEM HJÆLPER MIG

Gospel Café i Købnerkirken søndag 15. april kl. 16.00 med Nina Luna, Amager Gospelkor og Jan Kornholt

Please! Hvem hjælper mig?

Gudstjeneste i uformel stil med nutidig musik og et aktuelt budskab der er til at forstå. Vi sidder ved borde i kirkesalen og nyder en kop kaffe eller te, mens Amager Gospelkor under ledelse af Nina Luna vil synge med os og for os.

Dagens emne er spørgsmålet: ‘Hvem hjælper mig?’ Det handler om bøn: Nytter det at bede? Hvad er bøn? Er der nogen som hjælper mig, når jeg beder? Kan Gud høre min bøn og kan Gud måske hjælpe mig?

Café Julius har åbent kl. 14.00-19.00. Kom tidligt og nyd en kage eller blev bagefter og spis din aftensmad i cafeen. Dagens ret er kyllingebryst i svøb med ris og grøntsager.