WE WILL RISE AGAIN

Velkommen til gudstjeneste PÅSKEDAG i Købnerkirken: Søndag 1. april kl. 11.00 vil vi fejre livets sejr over døden. “We will rise again” står der på en mur i Kathmandu, Nepal. Det samme budskab kunne have stået på den sten, der blev fjernet fra Jesus’ grav påskemorgen. Jan Kornholt vil, med inspiration fra en netop afsluttet rejse til Nepal, fortælle om hvad Jesus’ opstandelse kan betyder for vores liv i dag.
Købnerkirkens lovsangsteam under ledelse af Simon Hinz vil sørge for god sang og musik.
Dagens gave er til Sundhedscentret i Dhadagaun som akut har brug for et køleskab til opbevaring af medicin. Det koster 1.500 kr. – Samler vi mere ind, så går pengene til sundhedscentrets drift. Benyt gerne MobilePay 9320 2812.
HUSK at Café Julius har åbent påskedag kl. 10.00-14.00. Her kan du fx nyde en kop kaffe før gudstjenesten og frokost bagefter.