En fri kirke for alle – nu også for børn

Søndag 21. januar kl. 11.00: Gudstjeneste og J-JAM

Endelig en søndag, hvor der i Købnerkirken er noget for alle aldre, også de yngste. Velkommen til J-JAM som er et fantastisk program for børn. Samtidig er der gudstjeneste for voksne i alle aldre.

J-JAM begynder sammen med de voksnes gudstjeneste og efter 10 minutter går vi i ‘Himmelrummet’ hvor vi har vores eget program, der varer en times tid. Mød dukkerne Otto og Ronja og vær med når vi danser og leger og hører historie.

Laura Kjærgaard er lovsangsleder ved gudstjenesten og sørger for at alle kan være med til at synge med på de gode sange.

Emne for dagens prædiken er ‘Følg mig!’. Det er anden prædiken i en række hvor Jan Kornholt taler om hvordan man bliver kristen eller følger Jesus, som Bibelen kalder det. I dag hører vi om skatteopkræveren Levi der får besøg af Jesus midt i arbejdstiden. Det ændrer Levis liv.