FØLG MIG

Fire søndage = fire prædikener om at blive kristen, eller ‘følge Jesus’ som det kaldes i Bibelen. Købnerkirkens præst Jan Kornholt taler de første tre gange og Arno Steen Andreasen den fjerde. Er du blot nysgerrig eller har du kaldt dig selv kristen hele livet? Kom og bliv udfordret og måske lidt klogere.

‘Følg mig’ siger Jesus. Og de gjorde det!

1. SEJL UD PÅ DYBT VAND
Søndag 14. januar kl. 11.00
Vi hører om hvordan fiskeren Simon Peter bliver udfordret af Jesus. Det ender med at han forlader alt for at være sammen med Jesus. Hvorfor gør han det? Læs Lukas Ev. 5,1-11.
Musik v/ Simon Hinz og Købnerkirkens lovsangsteam.

2. FØLG MIG
Søndag 21. januar kl. 11.00
Hør om skatte-opkræveren Levi der får besøg af Jesus midt i arbejdstiden. Jesus siger ‘følg mig’ og straks rejser Levi sig og forlader sit arbejde. Hvad sket der lige der? Læs Lukas Evangeliet kap 5,27-32.
Musik v/ Laura Kjærgaard

3. KOM OG SE
Søndag 28. januar kl. 11.00
Hør den dramatiske beretning om en kædereaktion. Den ene efter den anden opdager Jesus og kommer for at se, hvem han er. Hvad har de gang i? Læs Johannes Evangeliet kap 1,35-51
Musik: Putri Dehn og Købnerkirkens lovsangsteam.

4. FØLG MIG! MEN HVORHEN?
Arno Seen Andreasen taler om hvad der sker undervej, når vi følger Jesus. Hvor er vi på vej hen?
Musik: Putri Dehn og Købnerkirkens lovsangsteam

Besøg Café Julius der har åbent hver søndag kl. 10-14