GOSPEL CAFÉ med LUCIA

Gospel Generation KIDS & NEXT

2. søndag i advent bliver fejret i Købnerkirken med en forrygende gudstjeneste som vi kalder ‘Gospel café’. Vi begynder kl. 11.00 hvor Generation KIDS & NEXT indleder med et luciaoptog. Derefter vil børnene og de unge synge medrivende gospelmusik og få os alle til at synge med. Putri Dehn leder korene assisteret af Rikke Eliasen. Pianist på søndag er Simon Frederiksen Hinz.

Købnerkirkens præst Jan Kornholt holder en kort tale om ”at glæde sig” – for måske er der noget at glæde sig til når det er jul om ikke så længe? Og selvom det rigtig meget er for børn, så er ‘børn i alle aldre’ velkommen.

Efter gudstjenesten fortsætter hyggen i Café Julius, hvor der kan købes en lækker julefrokost-buffet inkl. æbleskiver for 50 kr. (børn under 12 år betaler kun 25 kr.) Café Julius har på søndag åbent kl. 10.00 – 14.00.

NB: Sangerne mødes allerede kl. 9.30 for at øve lucia og øve de sange, vi skal synge. Husk hvidt tøj. Mens vi øver kan mor og far hygge i Café Julius!

En tanke om "GOSPEL CAFÉ med LUCIA"

1. Pingback: Julen nærmer sig | Café Julius