Bestem fremtiden

Årets sidste menighedsmøde i Købnerkirken afholdes søndag 19. november kl. 13.00

Et ‘menighedsmøde’ er ifølge vedtægterne Købnerkirkens øverste myndighed. Købnerkirkens demokratiske struktur betyder, at alle har adgang til – og taleret på menighedsmødet. Købnerkirkens medlemmer har stemmeret.

På mødet 19. november afsluttes efterårets menighedrådsvalg og der er valg til en række tillidsposter i Købnerkirken. Fx skal der vælges ny kasserer og ny revisor. Herudover er Købnerkirkens budget 2018 et vigtigt punkt, hvor vi fastsætter næste års mål for kirkens økonomi. En meget vigtig beslutning er også forslag om optagelse af lån på 1,5 mil kr. primært til udskiftning af vinduer og terrassedøre i ‘Købnerhus’.

Foruden de organisatoriske punkter, så er der også samtale om Købnerkirkens mange aktiviteter. Bl.a. om de nye torsdags arrangementer, og den nye aktivitet for børn J-Jam. Der vil blive en orientering og samtale om Købnerkirkens kommunikation og så kan du høre nyt fra BaptistKirkens landskonference 18. november hvor repræsentanter fra Købnerkirken har deltaget.

Her kan du finde alle dokumenter til menighedsmødet:

Dagsorden menighedsmøde 19. november

Referat fra seneste menighedsmøde 10. september