HERRENS VEJE

GOSPEL CAFÉ MED ‘NEW SEASON’

Søndag 5. november kl. 16.00 kan du i Købnerkirken opleve fantastisk korsang og et aktuelt budskab. Vi får besøg af det meget dygtige gospelkor ‘New Season’ der under ledelse af Laura Kjærgaard og pianist Kristof Jasik synger for os og med os.

Dagens emne er ‘HERRENS VEJE’. Jan Kornholt vil med udgangspunkt i den aktuelle TV-serie tale om der mon findes en vej gennem livet, som Gud har planlagt for helt enkelt menneske. Og hvis det er sådan, hvoran finder jeg den så?

Der er gratis adgang, men som sædvanlig indsamles ‘dagen gave’ som denne søndag går til Købnerkirkens arbejde. Bemærk også at Café Julius holder åbent kl. 14.00-19.00. Kom tidligt og start eftermiddagen med en kop kaffe og kage og bagefter kan du nyde cafeen hjemmelavede varme ret som er Chicken Tikka Masala.

En tanke om "HERRENS VEJE"

1. Pingback: HJÆLP ANDRE | Café Julius