HVAD FORESTILLER I JER?

Det er Jesus der stiller spørgsmålet: ”Hvad forestiller I jer? Hvad mener I om Kristus?” Dengang vidste de ikke hvad de skulle svare. I dag er der næsten ingen der tænker over dét spørgsmål. Hvad mener vi om Kristus? Kom til gudstjeneste i Købnerkirken søndag 15. oktober kl. 11.00 og hør Jan Kornholts prædiken om det mærkelige spørgsmål. Du kan læse om det i Bibelen i Mattæus Evangeliet 22,34-46

Ved gudstjeneste er der barnevelsignelse. I baptistkirken tager vi imod de nyfødte med tak og bøn og beder om Guds velsignelse over barnets og familiens liv. Denne søndag vil vi velsigne Edith Lund Christensen og vi byder hendes storesøster Agnes og forældrene Signe og Lars Magnus velkommen i Købnerkirkens fællesskab.

Putri Dehn og Købnerkirkens lovsangsteam står for musikken der består af nyere sange med både engelske og danske tekster.

Dagens gave er til kirkebyggeri og menigheds plantning i Nepal. Baptistkirken i Nepal fejrer 25 års jubilæum 14. november og har i dag mere end 200 lokale menigheder og i alt 18.000 medlemmer. Kirken har en årlig vækst på 10 %. Nepal er Asiens fattigste land og kirken mangler ressourcer til fx kirkebyggeri, lønninger og indkøb af Bibler. Betal kontakt ved indsamlingen under gudstjenesten eller Benyt MobilePay 9320 2812.

Velkommen i Café Julius der har åbent kl. 10.00-14.00. Kom tidligt op spis morgenmad eller brunch. Efter gudstjenesten serveres dagens varme ret, som er kylling i karry med ris.