At leve er at rejse

Livet er at rejse med Jesus

Velkommen til kompaktkursus om kirken og det kristne liv. Her kan du lære noget om at være kristne. I Købnerkirken lærer vi, at en kristen er et menneske der følger Jesus og som ønsker at være med i hans fællesskab – kirken. Det kristne liv er ‘en rejse’ som Jesus inviterer dig med på!

Næste kursus er tre tirsdage kl. 18.00-18.45. Købnerkirkens præst Jan Kornholt fortæller om aftenens emne i ca. 30 min. og derefter er der lidt tid til samtale og spørgsmål. Det er gratis at deltage. Vi mødes i ‘Himmelrummet’ som er lokalet på 1. sal i Købnerkirken.

31. oktober kl. 18.00-18.45 – JESUS
7. november kl. 18.00-18.45 – TROEN
21. november kl. 18.00-18.45 – KIRKEN

Du kan tilmelde dig kurset ved at skrive i nedenstående kommentarfelt. Eller gør det via www.Facebook.com/koebnerkirken eller giv besked til Jan Kornholt 21 49 44 12 eller jan@kornholt.dk. Hvis du glemmer at tilmelde dig, så kom alligevel.

Læs mere om kurset her…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *