Gospel Café med KIDS og NEXT

Søndag 24. september kl. 11.00 i Købnerkirken: Kom og oplev børnekoret og ungdomskoret Gospel generation ’KIDS’ og ’NEXT’ synge medrivende gospelmusik under ledelse af Putri Dehn. Og syng med når Laura Kjærgaard leder lovsangen med Simon Hinz ved pianoet. Gospel Café i Købnerkirken er en gudstjeneste hvor musikken fylder meget, stilen er uformel og der er et godt og forståeligt budskab til alle. Denne søndag er det især for børn, men alle er velkomne.

Alene – er det godt eller skidt?

Jan Kornholt vil sige noget om at være alene og om at være sammen. Det kan både være skønt og forfærdeligt at være alene. Det samme kan man sige om det, at være sammen. Men hvad er egentlig bedst? At være alene eller at være sammen?

‘Dagens gave’ går til projektet ‘uddannelse til alle’ i Burundi og Rwanda. Vi støtter især uddannelsen af kvinder og piger. Og HUSK at Café Julius har åbent fra kl. 10.00 til 14.00