GOSPEL GENERATION – gospel for børn og unge

Børn og unge synger gospel i Købnerkirken på Amager.
Ny sæson begynder 24. august og nye sangere kan begynde her.

‘KIDS’ og ‘NEXT’ til sæsonafslutningen i Købnerkirken 15. juni 2017.

Gospel Generation KIDS
Gospelkor for alle drenge og piger fra 0. – 3. klasse (Ca. 6-9 år). Vi synger gospelsange på både dansk og engelsk. Vi bruger kroppen og lære stemmen bedre at kende. Vi lege og danser og har det sjovt. Vi øver hver torsdag kl. 16.00-17.00 og første øvelse i efterårs sæsonen er torsdag 24. august.

Gospel Generation NEXT
For alle børn og unge fra 4. til 10.klasse (Ca. 10-16 år). Vi synger fede gospelsange på både engelsk og dansk, og arbejder med sangteknik, koreografi og energi! Smukke ballader og vilde uptempo numre er på repertoiret. Vi øver hver torsdag kl. 17.00-18.15 og vi begynder efterårs sæsonen torsdag 24. august.

Gospel Generation KIDS og NEXT ledes af dirigent Putri Dehn, pianist Mads Holm Andersen og assistent Rikke Eliasen. Kom og vær med de første par gange og se om det er noget for dig, først derefter kan du melde dig ind og betale 450 kr. for en sæson.